Bij De Brillendokter leveren we hoogwaardige oogservice voor elke prijsklasse! Daar horen vanzelfsprekend modieuze brillen van topkwaliteit bij. Dat hoeven niet altijd dure brillen te zijn. Ook als u binnen de vergoeding van uw zorgverzekeraar wenst te blijven, of als u zo min mogelijk wenst uit te geven bent u bij ons aan het juiste adres. Een ‘gratis’ bril is natuurlijk nooit gratis, maar wij kunnen er vaak wel voor zorgen dat uw eigen bijbetaling nihil is. Dit hangt dan natuurlijk af van uw zorgverzekeringspakket.

Ook kinderbrillen hebben wij in vele prijsklassen en modellen. Brilmode is aan trends onderhevig en ook wij volgen die. Dat kunt u zien aan onze regelmatig veranderende collectie. De nieuwste modellen zijn vaak zichtbaar op onze facebookpagina van de Brillendokter.

Naast de trendgevoelige merken en modellen zorgen we echter ook voor fraaie, meer tijdloze en neutrale monturen. Een selectie van onze merken vindt u hieronder:


merken brillen versie 3