In het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis (ETZ) locatie Elisabeth, aan de Hilvarenbeekseweg 60 te Tilburg. Makkelijk bereikbaar via de borden Elisabeth ziekenhuis. Er is een grote parkeerplaats met een gratis shuttle service naar de hoofdingang. Als u bij ons een bril koopt krijgt u een gratis uitrijkaartje. Vóór de hoofdingang zijn meerdere invalide parkeerplaatsen beschikbaar. Als u het ziekenhuis binnengaat en de draaideur doorgaat loopt u rechtuit.

U passeert DE-café en de receptie en ziet vervolgens links naast de trap en de lift de winkel liggen. Tegenover de winkel ziet u de Brasserie van de boulevard. In de boulevard zijn gastvrouwen en rolstoelen beschikbaar om u te helpen.

Vanuit de polikliniek oogheelkunde vindt u de winkel als u met de lift naar beneden gaat aan uw rechterhand. Gaat u met de trap, dan ziet u de winkel rechts voor u liggen.